WC problémák

Akármilyen évszakban járunk is éppen, mindig figyelmet szentelnünk a fürdőszoba, azon belül is WC problémáira. Akár dugulásról, akár csak a tisztántartásról beszélünk mindenképpen fontos, hogy már kisebb problémák esetén is orvosoljuk azt.

Sokkal könnyebb, ha folyamatosan figyelünk a WC csésze átjárhatóságára, mivel ekkor még nem kell fizikai eszközt használnunk.

Ha mégis beütött a krach és eldugult a WC csészénk, akkor első lépésben próbáljuk meg a WC pumpával megoldani a problémát és vákuumot képezve kimozdítani a dugulást okozó tárgyat.

Ha nem sikerül orvosolnunk a problémát, akkor csőgörényt célszerű használnunk, mivel ezzel a megbonthatjuk a problémát okozó tárgyat magát. Ennél figyelnünk kell, ahogy ne csak tekerjük a csőgörény végén a kurblit, hanem nyomjuk is befelé az másik végét. Ezért ez kétszemélyes eszköz.

Viszont ha ez sem segít, akkor vízszerelő szakembert kell hívnunk, aki gépek segítségével oldja meg a problémát és szabadít fel minket a kényes helyzetből.

Akár vízvezeték szerelő szakemberre van szükségünk, akár házi vizes praktikákra, látogassuk meg a vizvezetek-szereles.hu oldalt, ahol gyakorlott szakember ad tanácsokat, valamint ha egyáltalán nem boldogulunk ezekkel, akkor személyesen oldja meg a felmerült problémákat.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük